miercuri, 30 septembrie 2009

6 ca 6, dar frumosi sa fie


am iesit aseara ca intre baieti cu florin, vlad si ciubaca la un suc undeva pe la unirii, si, din vorba-n vorba, povestire-n povestire, au ajuns ei la concluzia ca niciodata n-au avut o intalnire in 6, ei si prietenele lor.

asta-i una, dar s-au gandit apoi ca ce-ar fi sa o faca, mai exact sa-si gaseasca prietene (unele, oarescare) si sa stabileasca o astfel de intalnire.

a doua ar fi ca esenta intregii probleme era ca ei si-au/ne-au povestit multe, fiecare despre el, si nu toate frumoase si de mandrie, si mai ales, mai nimic de spus in alt grup decat al nostru, si cu atat mai putin unor prietene... asa am ras noi aseara de probabilitatea acestei intalniri si de cum ar decurge ea,cum ar reactiona subiectele cand ar afla diverse despre presupusii lor prieteni, cum ar incerca toti 3 sa-si pupe prietenele in acelasi timp :)))

ai a treia i-a venit lu' florin acum vreo 20 de minute, si s-a gandit ca de ce sa nu fim toti 6 in aceeasi situatie, adica sa venim si noi (eu, roxi si alex) cu cate un prieten si intalnirea sa devina un adevarat balci. nu pot sa zic ca nu ar fi amuzant, chiar la modul utopic.

n-o sa se inample cu noi toti dar ma astept ca macar planul initial de 3 sa se realizeze :)))


a plus tard! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu